Hirdetés

Így festenek egymás mellett a God of War PC-s és PS5-ös verziói

|

A Santa Monica csapatának csodája végre tényleg eljön gépeinkre. Már csak az a kérdés, hogy a PC-s God of War mennyivel lehet vizuálisan erősebb.

Hirdetés

Nem kis ünneplés övezte a két nappal ezelőtti bejelentést, miszerint a Sony elhozza PC-re a God of Wart. A 2018-as év játékához végre nem kell extra hardvert vennünk, már ha van olyan vas a gépházban, ami elbírja a terhelést.

Szükség is lesz majd az erőre, mivel a God of War volt a PS4 egyik legszebb címe, és az újgenerációs felhozatalban is a látványosabb akciójátékok közé sorolhatjuk különösebb elfogultság nélkül. Ehhez a melóhoz bizony PC-n is kell majd az erő, mi legalábbis erre készülünk, de azért várjuk meg, mit mutat majd a hivatalos God of War gépigény.

Hirdetés

Ha megvannak a szükséges hardverek, akkor a God of War PC-s verziója várhatóan szebben és gyorsabban fog pörögni majd, mint a PS5-ös társa. A Cycu1 által feltöltött összehasonlító videó ezt szépen meg is mutatja.

Tény és való, hogy ami a látványt illeti csak apróbb polírozást kapunk, de a legmagasabb beállítások mellett is lesz lehetőségünk 60+fpsben vagdalkozni, és ez már önmagában is izgalmas. Reméljük, hogy nem lesz gond az optimalizációval, és sokadszorra is végigpörgethetjük majd Kratos legjobb kalandját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)