Hirdetés

Így festenek egymás mellett a God of War PC-s és PS5-ös verziói

|

A Santa Monica csapatának csodája végre tényleg eljön gépeinkre. Már csak az a kérdés, hogy a PC-s God of War mennyivel lehet vizuálisan erősebb.

Hirdetés

Nem kis ünneplés övezte a két nappal ezelőtti bejelentést, miszerint a Sony elhozza PC-re a God of Wart. A 2018-as év játékához végre nem kell extra hardvert vennünk, már ha van olyan vas a gépházban, ami elbírja a terhelést.

Szükség is lesz majd az erőre, mivel a God of War volt a PS4 egyik legszebb címe, és az újgenerációs felhozatalban is a látványosabb akciójátékok közé sorolhatjuk különösebb elfogultság nélkül. Ehhez a melóhoz bizony PC-n is kell majd az erő, mi legalábbis erre készülünk, de azért várjuk meg, mit mutat majd a hivatalos God of War gépigény.

Hirdetés

Ha megvannak a szükséges hardverek, akkor a God of War PC-s verziója várhatóan szebben és gyorsabban fog pörögni majd, mint a PS5-ös társa. A Cycu1 által feltöltött összehasonlító videó ezt szépen meg is mutatja.

Tény és való, hogy ami a látványt illeti csak apróbb polírozást kapunk, de a legmagasabb beállítások mellett is lesz lehetőségünk 60+fpsben vagdalkozni, és ez már önmagában is izgalmas. Reméljük, hogy nem lesz gond az optimalizációval, és sokadszorra is végigpörgethetjük majd Kratos legjobb kalandját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)