Hirdetés

Így fog kinézni a Japánban játszódó Assassin's Creed játék főszereplője?

|

Két főhőse is lehet az Assassin's Creed: Codename Rednek, az egyikről pedig kiszivároghatott egy kép.

Hirdetés

A Ubisoft tavaly szeptemberben jelentette be a boszorkányos Codename Hexét és a feudális Japánba elkalauzoló Codename Redet. Utóbbi az Assassin's Creed Odyssey mögött is álló Ubisoft Québecnél készül, és egy nyitott világú shinobi fantáziát élhetünk majd át vele, amelyben a fókusz a lopakodáson és az észrevétlenségen lesz. A stúdió állítólag két játszható karakterrel tervez, egy férfivel és egy nővel: az egyikük egy afrikai menekült szamuráj lesz, a másik pedig egy shinobi. 

Pár hete az egyik ismert bennfentes, Tom Henderson osztott meg részleteket a játékmenetről és arról, hogy forrásai szerint az Assassin's Creed Codename Red első hivatalos részleteit 2024 elején kaphatjuk meg (a megjelenésre pedig elvileg valamikor 2024 végén számíthatunk). 

Hirdetés

Most úgy tűnik, hogy idő előtt megcsodálhatjuk a Codename Red egyik főszereplőjét a Ubisoft egyik vezető írójának, Pierre Boudreau-nak köszönhetően, aki egy ismeretlen aszaszin képét rakta ki a LinkedIn-profiljának fejlécéhez, és a játékosok azonnal ráugrottak a rejtélyes alakra a GamingLeaksAndRumours subbrediten. A színvilág és egy templom sziluettje a háttérben kapcsolódik ahhoz a kevés hivatalos részlethez, amit ismerünk a játékról, a hosszú hajú női karakter pedig szamurájkardot tart és ismerős csuklya fedi a fejét, szóval ő lehet az egyik, akiről a jelentések szóltak. Hogy egyedül lesz-e, vagy valóban két harcost irányíthatunk, az nem tisztázódott még. 

A fórumon egy szivárogtató, bizonyos j0nathan - aki az Assassin's Creed Origins óta többször is szállított már hiteles infókat - elárulta, hogy a lány neve Naoé/Naoi lehet (amely a megjelenésig még változhat), hasonló története lesz, mint Bayeknek (a Rend egyik tagja megöli az apját, a bosszúvágy hatására csatlakozik a shinobikhoz). Egyes spekulációk szerint már a decemberi The Game Awardson megkaphatjuk az Assassin's Creed: Codename Red első trailerét, de ez csak találgatás. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)