Hirdetés

Így is lehet várni a Star Wars Jedi: Survivort: halálra rugdosták a Fallen Order egyik főellenségét

|

Van, aki nem tétlenkedik a Star Wars Jedi: Survivor megjelenéséig.

Hirdetés

Abszolút érthető, ha nehezen bírják már a Csillagok háborúja-rajongók a Star Wars Jedi: Survivor megjelenéséig hátralévő napokat, én is kaparom a falat, és egyrészt ezzel traktálok minden kollégát nap mint nap, másfelől épp jelenleg is újrajátszom az első részt, vagyis a Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

A jelek szerint nem vagyok ezzel egyedül, de van, aki egészen extrém módját választotta a Fallen Order újrajátszásának: fénykard használata nélkül, kizárólag rúgásokkal győzi le ugyanis a játék főellenségeit.

Hirdetés

Az alábbi videóban azt csodálhatjátok meg, ahogy hősünk a Kilencedik Nővér nevezetű bosst nyomja le fénykard nélkül, millió és egy apró rúgással, természetesen Jedi Grandmaster nehézségi fokozaton. Mindez kizárólag azért tart kevesebb mint négy percig, mert a videó bizonyos pontokon fel lett gyorsítva.

Defeating the Ninth Sister without a lightsaber on Jedi Grandmaster
by u/Fraaanky_ in FallenOrder

A Star Wars Jedi: Survivor 2023. április 28-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)