Hirdetés

Így követhetitek élőben a Guerrilla Collective bejelentéseit

|

Ha azonnal szeretnétek értesülni az újdonságokról, akkor érdemes lehet figyelni az élő adást.

Hirdetés

A több napig tartó Guerrilla Collective is egy olyan esemény, ami az elmaradt E3-at igyekszik pótolni, és a szervezők elég ütős fejlesztőcsapatokkal társulva prezentálják nekünk a friss bejelentéseket. Mindezt pedig élőben lehet követni az interneten, aminek hála senki sem fog lemaradni az újdonságok leleplezéséről.

Hirdetés

A Guerrilla Collective eseménysorozat első napja már el is rajtolt, ami azt jelenti, hogy már meg is kezdődött a kisebb-nagyobb (főleg még csak indie, de azért Baldur's Gate 3Crusader Kings 3 és Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is várható) videojátékok leleplezése. Izgalmas napok jönnek, és persze mi is igyekszünk nektek beszámolni mindenről, ami érdekes.

Ha ti is élőben szeretnétek követni az eseményeket, akkor itt tehetitek meg ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)