Hirdetés

Így mutat a Call of Duty: Black Ops Cold War, ha aktív a ray tracing

|

Az Nvidia azt is megmutatta, milyen lesz az idei Call of Duty, ha RTX-es kártyávla futtatjuk.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy mind teljesítmény, mind ár szempontjából kielégítőek lesznek az Nvidia GeForce RTX 30-as széria tagjai, úgyhogy aki új konzolok helyett inkább videokártyát újítana, várhatóan nagyjából ugyanolyan mértékű befektetéssel teheti ezt meg. Persze ez most még becslés, sem a kártyák hazai árát, sem a PS5 vagy az Xbox Series X árazását nem ismerjük, de mindkettő valahol 150-200 ezer között kezdődhet majd.

Hirdetés

A PC-s játékosokat az Nvidia már a Cyberpunk 2077-tel is megpróbálta meggyőzni, de ugyanolyan jó érv az RTX-re váltás mellett a Call of Duty: Black Ops Cold War ray tracing támogatása is. Az alábbi videó bemutatja, milyen valósághűen jelennek meg és verődnek vissza a fények a Treyarch játékában. A cím ellenére igen kevés benne a konkrét játékmenet, viszont így is érdemes megnézni.

A Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg, PC-re kizárólag a Battle.neten keresztül lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)