Így néz ki az eredeti DOOM Unreal Engine 4-gyel

|

Ugyan nincs már messze, hogy megkapjuk korunk DOOM élményét, azért nem lenne rossz a régi felújítása sem. Valaki már elképzelte, hogy milyen lenne Unreal Engine 4-gyel, sőt, ennél további is ment.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A captain_slow48 felhasználónéven működő DOOM rajongó kiposztolta a saját alkotását, ami gyakorlatilag az eredeti, klasszikus DOOM epizód első pályája Unreal Engine 4 alatt. Emberünk célja a gyakorlás volt, így magától értetődött, hogy a kedvencét veszi majd alapul.

Captain nem csak a motorral akart ismerkedni, de azt is szerette volna elérni, hogy a térkép a lehető legpontosabb mása legyen az eredetinek. Ez ugyan sikerült, de a fórumokon megjegyezték, hogy egyes elemek nem tesznek jót a hangulatnak. Például a savas tócsa jól nézett ki az eredetiben, de az UE4 alatt durván elüt. Mondjuk ettől mi még játszanánk.

Ha szeretnétek társalogni a készítővel, akkor ezen a fórumon keresztül elérhetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!