Hirdetés

Így néz ki most a modderek által készített The Witcher 3: Wild Hunt epilógus

|

A Farewell of the White Wolf a The Wild Hunt befejezése utáni eseményeket meséli el, és hamarosan megjelenik.

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy megkapjuk a Henry Cavill főszereplésével készülő Vaják című Netflix sorozat második évadát (az előzményeket elmesélő spin-off sorozatról nem is beszélve), addig rajongók egy csapata rendületlenül dolgozik rajta, hogy tovább meséljék Ríviai Geralt történetét - már ami a The Witcher 3: Wild Hunt sztoriját illeti. A Farewell of the White Wolf névre keresztelt és a The Witcher 2: Assassins of Kings modkészletével megvalósuló projektről már 2018-ban írtunk, noha 2016 óta készül. Most újabb trailert tudunk mutatni róla, hogy haladnak a készítők. 

Hirdetés

A Farewell of the White Wolf egy epilógus a The Wild Hunt számára, amely saját küldetésekkel, környezeti elemekkel és dialógusokkal mutatja be, ahogy a Fehér Farkas megállapodik és feleségül veszi szerelmét, Yennefert (a Triss csapat most hoppon marad) - persze a dolog nem ilyen egyszerű. A projekt vadonatúj előzetest kapott, amely ízelítőt ad a projekt hangulatából és eseményeiből. Érezhető rajta, hogy szívvel-lélekkel készül.

Ha a videó meghozta a kedveteket a tartalomhoz, akkor van egy remek hírünk: a The Witcher: Farewell of the White Wolf október 26-án meg fog jelenni, természetesen PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)