Hirdetés

Így nézne ki a Need for Speed: Most Wanted Unreal Engine 5-ben

|

Míg a hivatalos remake bejelentésének gondolatát mantrázzuk, addig bepillantást nyerhetünk egy ígéretes rajongói projektbe is.

Hirdetés

Hosszas vitákat lehetne folytatni arról, hogy melyik a valaha készült legjobb Need for Speed epizód. Nem is szeretnénk különösebben belegázolni azok lelkébe, akik netalántán máshogy gondolják, de nálunk viszonylag nagy az egyetértés abban, hogy a 2005-ös Most Wanted-nél nem igen készült jobb NFS. Bár valószínűleg többen így vannak ezzel, elvégre rengetegen fellelkesedtek, mikor még tavaly júliusban arról érkeztek hírek, hogy készülőben lehet a játék felfrissített, modern köntösbe burkolt változata.

Sajnos hivatalos megerősítés azóta sem érkezett ezzel kapcsolatban, a rajongók viszont továbbra is aktívan tevékenykednek: egyikük például éppen a Most Wanted Unreal Engine 5 grafikus motorba ültetett változatán dolgozik, amiből most 15 percnyi gameplayt is a nagyérdemű elé bocsátott.

Hirdetés

A NostalgiaNexus névre keresztelt felhasználó egyébként elég régóta csiszolgatja a projektet, viszont most több újdonságot is implementált a saját remake-jébe. A felfrissített részecskerendszer mellett egy egyedi közlekedési szisztémát is kidolgozott, illetve belső árnyékokkal dobta fel a játékot. Ezekhez jöttek hozzá a különböző effektek, többek között a szél és a hulló levelek.

Az utak textúrái is felskálázásra kerültek, illetve olyan színjavítási változtatásokat is történtek, amikkel az eredeti Most Wanted látványvilágát próbálta reprodukálni a rajongó.

Persze a projekt még nem ért a végére, de amikor erre sor kerül majd, akkor sem valószínű, hogy elérhető, játszható lesz a nagyközönség számára. A látottak alapján ennek ténye még fájóbb, így nem maradt nagyon más lehetőségünk: bízunk abban, hogy az Electronic Arts meghallgatja imáinkat, kielégíti beteljesületlen vágyainkat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)