Hirdetés

Így szerezheted meg a The Witcher tematikájú felszereléseket a Cyberpunk 2077-ben

|

Végtelenül egyszerű megoldani, hogy witcheres cuccokban kezdhess bele a Cyberpunk 2077-be.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Cyberpunk 2077 nem maradt The Witcher tematikájú kikacsintások, vagy épp tárgyak nélkül. Rögtön öt extra ajándékot zsebelhetnek be azok, akik a Cyberpunk disztópikus jövőjében sem szeretnének elfeledkezni Ríviai Geraltról. Ezeket a cuccokat pedig gyakorlatilag már a játék legelső elindítását megelőzően be tudjátok zsákolni.

Mindössze egy GOG Galaxy accountre lesz szükségetek, majd a GOG Galaxy 2.0 alkalmazás letöltése után lépjetek is be szépen abba. Itt a bal felsős sarokban található fogaskerék ikon kalauzol el benneteket a beállításokhoz (Settings), ahol az Integrations menüpontot kell keresnetek. Itt rendelhetitek hozzá azt a platformot a profilotokhoz, amin megvan nektek a Cyberpunk 2077.

Hirdetés

Tulajdonképpen ennyi volt, mikor legközelebb elindítjátok a játékot, már meg is kell jelennie nálatok az összes ajándék felszerelésnek. Ha konzolon esetleg nem jelennének meg azonnal a tárgyak, akkor a Cyberpunk 2077 indítómenüjében kell beolvasnotok egy QR-kódot a mobilotokkal, az így megnyíló személyes linken pedig a GOG Galaxy accountot adatait kell megadni.

Ezen a módon az alábbi extra cuccokat lehet bezsebelni, melyek V lakásában jelennek meg:

  • Wolf School Jacket
  • Wolf School T-Shirt
  • Galaxy T-Shirt
  • Black Unicorn katana
  • Shupe the Troll plushie

A fentiek közül talán a Black Unicorn katana a legizgalmasabb, mivel ez a játék egyik legerősebb kardja, nagy hasznotokra lehet a kaland elején. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)