Hirdetés

Így turbózhatná fel a World of Warcraft ikonikus helyszíneit az Unreal Engine 5

|

A digitális hobbiépítészek nagyon szeretik Azeroth világát, így mindenkinek az az első dolga, hogy valamelyik ismert helyszínt építse újjá. Ezúttal az alkotó legalább maradt az alapoknál.

Hirdetés

Az Unreal Engine 5 eszközkészletének működését legegyszerűbben kisebb hobbiprojektekkel lehet kitapasztalni, és sokan gyakorolnak a World of Warcraft helyszíneinek újraépítésével is. Láttuk már, hogy hogyan nézne ki Orgrimmar kapuja vagy Duskwood sötét erdősége az új generációs motorban, most pedig Westfallt csodálhatjuk meg ugyanígy.

Frits Mulder a klasszikus Alliance zónát építette újjá az Unreal Engine 5-ben, de ő a többiekkel ellentétben igyekezett annyira közel maradni az eredetihez, amennyire csak tudott.

Hirdetés

Mulder áthúzta a WoW épületeinek és modelljeinek darabkáit, hogy azok segítségével, modern fény-árnyék hatásokkal és anyagtextúrákkal jeleníthesse meg Azeroth ezen darabkáját. Az eredmény nem a leglenyűgözőbb, amit valaha láttunk, de megteszi illusztráció gyanánt. El tudnánk képzelni, hogy így nézhetne ki a következő generációs World of Warcraft:

A Blizzard, ha nem is ilyen drasztikusan, de apránként igyekezett felújítani az MMO-t hajtó grafikus motort. A Dragonflight az eddigi legszebb zónákat adta hozzá Azeroth világához, a modellek minőségéről, és az új repülési effektekről nem is beszélve. Messze vagyunk már a modolt WarCraft III motor alapjaitól, még ha a fejlődés nem is olyan látványos, mint egy UE5-re váltás esetében lenne.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)