Hirdetés

III. Nemzetközi Médiakonferencia

|

Gonzalo Frasca, uruguayi videojáték-kutató is részt vesz a média gyerekekre gyakorolt hatásával foglalkozó III. Nemzetközi Médiakonferencián. A Balatonalmádiban tartott rendezvényen neves külföldi és hazai szakértők számolnak be kutatásaikról, projektjeikről. A konferenciáról élő közvetítés látható a fix.tv médiaszerverén. A III. Nemzetközi Médiakonferenciára szeptember 29. és október 1. között kerül sor Balatonalmádiban. A konferencián neves előadók tartanak előadásokat a következő témákban: 1. Médiaműfajok és médiahatás, 2. Média Morál Erőszak, 3. Interaktív Média (Internet és számítógépes játékok), 4. Médiaszabályozás Magyarországon és az EU-ban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)