Hirdetés

Illegális szoftvereket használó Internet kávézók figyelem!

|

Az alábbiakban mindenki szíves figyelmébe ajánljuk a PG Cyber Cafe HU Kft. sajtóközleményét, amelyet szó szerint közlünk:

Hirdetés

Közlemény:


A ProGamers s.r.o szerződést kötött a Valve Corporation társasággal a Magyarországon működő számítógépes játéktermek és Internet kávézók licencelésére vonatkozó kizárólagos képviseletről. A ProGamers s.r.o. kizárólagos magyarországi képviselője a PG Cyber Cafe HU Kft. A Valve Cyber Café programba már több ezer számítógépes játékterem kapcsolódott be világszerte, mivel a programban való tagság az egyedüli legális lehetőség, a Valve játékok számítógépes játékteremben vagy Internet kávézóban történő kereskedelmi hasznosításához. A körülbelüli 350 magyarországi számítógépes játékterem és Internet-kávézó közül, jelenleg csupán 4 kapcsolódott be e programba. A PG Cyber Cafe HU Kft. 2007.02.01-én megkezdi a „magyarországi számítógépes játéktermek és Internet kávézók legalizálására” irányuló projektjét. Azon társaságoknak, amelyek nem tagjai a Valve Cyber Cafe programnak és a Valve társaság játékait (pld. Counter-Strike 1.6 és Source, Half-Life 1 és 2, Day od Defeat...) haszonszerzés céljából szolgáltatják, haladéktalanul fel kell venniük a kapcsolatot a PG Cyber Cafe HU Kft.-vel. További információk a http://valve.pgcc.hu honlapon találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)