Hirdetés

Ilyen lesz a Baldur's Gate 3 fejlesztőinek következő játéka

|

A Larian elnöke, Swen Vincke elárult egy-két dolgot az új projektjükről.

Hirdetés

A Larian Studios a napokban tisztázta, hogy se kiegészítőt, se folytatást nem készít a Baldur's Gate 3-hoz. Bár a szerepjáték eddigi pályafutások legsikeresebb alkotása, amely még többekkel szerettette meg a D&D-t, azonban most inkább valami mással foglalkoznának. 

A stúdió elnöke, Swen Vincke már ígéretet tett arra egy nyilatkozatában, hogy egyszer még vissza fognak térni saját univerzumukhoz, a Divinityhez, de az egyelőre nem világos, hogy ez lesz-e a következő állomás. Vincke legújabb megnyilvánulásai azonban arra engednek következtetni, hogy valami teljesen mást fogunk kapni tőlük legközelebb. 

Hirdetés

A Larian Studios új játékáról eddig annyi derült ki, hogy a fejlesztőcsapat feszegetné vele a határait, most Vincke az Eurogamernek elárulta, hogy a következő projekt új lesz abban az értelemben, hogy különbözik azoktól, amiket eddig csináltak. Még mindig eléggé hasonló, mégis más a tónusában, stílusában, az elkészítés módjában, ami nagyon vonzóvá teszi. Vincke elmondta, hogy szívesen elárulna már mindent róla jelenleg is, mert nagyon izgatott miatta, de többet egyelőre nem mondhat.

Az elnök viszont elmondott még valamit, ami szintén segít picit közelebb kerülni a titokzatos projekthez. Vincke szerint ez nem egy hatalmas RPG lesz, ami mellett eltörpül minden más. Van két játék, amit el akartak készíteni, miután befejezték a Baldur's Gate 3-at, és most végre lehetőségük van rá. Mindkettő nagy és ambiciózus, az biztos, de a BG3 "terjedelmileg valószínűleg már elég jó".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)