Hirdetés

Ilyen lett volna a Blood Omen III

|

Hat éve már annak, hogy Kain és Raziel kalandjainak részesei lehettünk, pedig készülőben volt a folytatás.

Hirdetés

A Legacy of Kain széria pillanatnyilag öt részt számlál, nem sokon múlott, hogy egy hatodikkal is kibővüljön.
Kevesen tudták, hogy a már megszűnt Ritual Entertainment (SIN, Star Trek: Elite Force 2) egészen a projekt 2004-es lelövéséig Blood Omen III, illetve Legacy of Kain: The Dark Prophecy címmel a Crystal Dynamics sorozatának hatodik felvonásán dolgozott.



Egy NeoGAF felhasználó hosszas munkával összeszedett minden anyagot, ami csak fellelhető volt a projektről. Információi szerint a játék története két időszakot ölelt volna fel. Az első felében még a múlt gonosz türannoszát alakította volna a játékos, majd a későbbiekben a már jó útra tért Kaint. Az első részben megismert alakváltó képességét is visszanyerte volna, minek köszönhetően hol farkassá, hol egy szörnyeteggé tudott volna változni.
Kár, hogy a rajongókat végül megfosztotta az Eidos ettől az élménytől. Csak remélhetjük, hogy az új tulaj (Square Enix) előbb-utóbb ráébred arra, milyen ütős kis franchise van a birtokában, s esetleg ismét életet lehet belé.

További képek a galériában








 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)