Hirdetés

Ilyen olcsón rég autózhattál, motorozhattál és snowboardozhattál

|

Ha este is motorolajban fürdenél, akkor a Humble Store vására most neked szól.

Hirdetés

Bármilyen programot is terveztél a hétvégére, mondd le, és helyette készítsd a slusszkulcsot, valamint a snowboard szerelést, mert száguldozni indulunk! A Humble Store beröffentett egy nagyszabású vásárt, aminek keretein belül több tucat autós, biciklis és egyéb játék árát vágtak le, nem is keveset. Elsőre a Star Wars: The Old Republic kakukktojásnak tűnhet, de ne felejtsd el, hogy vannak benne űrhajók, és a versenyzés is része az élménynek.

Ettől függetlenül bármelyik járgányt is szereted, találsz arra most egy olcsó virtuális helyettesítőt a Humble kínálatában. Még autószerelő is lehetsz, ha az a kedvenc részed a benzingőzös hobbiban, és éjjel-nappal olajfoltos kezeslábast viselsz.

Hirdetés

A felsorolásban szerepel pár fura név, így kiválogattuk neked azokat, melyekre érdemes odafigyelned.

A különböző járgányokra koncentráló vásár a következő egy hétben lesz éles, emiatt nem ajánlott túl sokáig halogatnod a bevásárlást. A teljes kínálatot itt találod.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)