Hirdetés

Ilyen tartalmakkal bővül még a Baldur's Gate 3

|

A Larian Studios eldicsekedett vele, hogy mennyi díjat nyert, és azt is elárulta, hogy milyen funkciókkal készül még jobbá tenni a szerepjátékát.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 nemcsak 2023 egyik legjobb játéka, hanem az elmúlt évtizedeké is, így nem meglepő, hogy a különböző videojátékos eseményeken elhalmozták szobrokkal. A csapat legújabb steames közleményében meg is köszönte a játékosok támogatását, és azt is, hogy nyertek a BAFTA-n, ezzel pedig vélhetően rekordot döntöttek, ugyanis GOTY-trófeát kaptak a Golden Joystickon, a Game Developers Choice-on, a DICE-on, a The Game Awardson és most a BAFTA-n is, így a Baldur's Gate 3 lehet az első olyan játék, amely minden fontosabb díjátadón elvitte a fődíjat.

A bejegyzésből természetesen az sem maradhatott ki, hogy min dolgozik jelenleg a Larian Studios a Baldur's Gate 3-mal kapcsolatban, ugyanis még nem engedték el teljesen a szerepjáték kezét. 

Hirdetés

A csapat teljes erőbedobással készíti a következő frissítést, a Patch 7-et, amely többek között új gonosz  befejezéseket ad hozzá a játékhoz, így még sötétebb végkifejletet érhet el az, aki szeretne ilyesmit, és ez nem csak a Dark Urge-karaktert indítókra vonatkozik. A befejezésekhez természetesen vadonatúj jelenetek tartoznak, amikhez a dalokat a friss BAFTA-díjas zeneszerző, Borislav Slavov komponálta. Íme egy ízelítő az egyik szerzeményéből: 

A Patch 7 több hibajavítást is tartalmazni fog, illetve elkezdi bevezetni a hivatalos modding eszközöket, amelyekkel megváltoztathatjuk majd a látványt, az animációkat, a hangokat, a statisztikákat és még rengeteg minden mást is. A patch kiadása előtt lesz egy zárt béta időszak, ahol tesztelni lehet majd az új javításokat és funkciókat, erről a következő hetekben jönnek infók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az említett update-tel viszont még biztosan nem fog bekerülni a crossplay-támogatás, valamint a fotómód sem, azokhoz több munka és több idő szükséges, de nincsenek elfelejtve. Ezenkívül továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak majd a hibák kigyomlálására, a teljesítmény és stabilitás javítására, szóval további frissítésekre biztosan lehet számítani ezek kapcsán is. 

Ennél többen viszont kár reménykedni: a Larian kijelentette, hogy nem tervez kiegészítőket a Baldur's Gate 3-hoz és a Baldur's Gate 4-et is más fogja fejleszteni, jelenleg két saját IP formálódik a csapatnál

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)