Hirdetés

Íme a világ első Racing First Person Shootere

|

A Far Cry és a Deus Ex fejlesztőinek új stúdiója egy bátor húzással igyekszik új stílust teremteni. Bemutatkozott a Bios.

Hirdetés

A Ubisoft és az Eidos Montreal volt fejlesztőiből alakult trió és egy nagyon érdekes koncepció köré húzott fel egy játékot. A Bios egy RFPS, avagy egy belső nézetes lövöldözős versenyjáték.

Persze ebben az esetben a verseny nem a tradicionális autós-motoros játékot jelenti. A Biosban az idővel versenyeznek a játékosok. Az Unreal Engine 4-es lövöldében az ellenségekkel telepakolt pályákat kell minél gyorsabban teljesítenünk. A Bios Early Access verziójában hét különböző terület és 21 kihívás érhető el, de a fejlesztők ezt később még bővíteni szeretnék.

A fejlesztést Julien Cuny vezeti, aki a több Far Cry és Assassin's Creed kreatív rendezőjeként is dolgozott a Ubisoft Montrealnál, hozzá csatlakozott Louis-Pierre Pharand, a Far Cry 2 producere, illetve Philippe Leblanc, a Deaus Ex: Human Revolution vezető programozója is. Szép kis csapat.

A játék koncepciója kifejezetten izgalmas, de egyelőre nem tudjuk, hogy a fejlesztők merre szeretnék továbbvinni a projektet. Szerintünk mindenképpen érdemes lesz bevonni majd a közösséget is, hiszen jól tudjuk, hogy mire képesek az elhivatott játékosok, ha a kezükbe adunk egy pályaszerkesztőt.

Az Eurogameres pajtások elvitték már egy körre a Biost, Ian Higton segítségével talán könnyebben emészthető a dolog.

Hogy tetszik a Bios?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)