Hirdetés

Immortals of Aveum, Baldur's Gate 3 és Dave the Diver - ezzel játszunk a hétvégén

|

Oké, persze, a Starfield is pörög, de ki lepődik meg ezen? A teszt után viszont a GS saját felfedője új vizekre evez, és nem csak ő merül a habok közé.

Hirdetés

Rendszerint Chava kolléga szokta nektek prezentálni a hétvégi játékajánlót, ami úgy néz ki, hogy mindenki nyakán páros lábbal ugrál, cicás képekkel fenyeget, éjszakai telefonokkal zaklat minket, elrabolja a hörcsögünket, hogy végre színt valljon a szerkesztőség minden (vagy legalábbis több) tagja, hogy mivel játszik éppen a hétvégén, ezzel is bátorítva titeket arra, hogy kipróbáljatok új címeket. Persze gyakran ebből az van, hogy sokan ugyanazt a játékot nyüstöljük, de ez más kérdés.

Ezen a héten a Starfield teszt után kimerülve Chava szabadságra ment, így rám hárult a megtisztelő feladat, hogy összetereljem a gulyát, és meséljünk nektek arról, mit érdemes most pörgetni szerintünk. Mazurt meg sem kérdezem, mert fejből tudom, hogy Starfieldezik éppen, de a többiek színt vallanak alant, aztán pedig a kommentek között titeket kérünk arra, osszátok meg velünk és egymással, mivel játszotok éppen. Kezdjük Chavával, aki lepecsételt borítékban adta át hétvégi üzenetét:

ChavaAz elmúlt napok Starfield-maratonja után egy kicsit pihentetem a Bethesda szerepjátékát. Száz óra elteltével is bőven maradtak még felfedezni való titkok, elvarratlan történetszálak, amelyekhez rövid szünet után vissza fogok térni, ám előtte megnézem magamnak az Under The Waves című búváros kalandot. A szememben elég jó ajánlólevél, hogy a Quantic Dream karolta fel.

HP - Engem is ringat a víz, mert bár nagyon vágyom már a Starfield feltérképezésére, még mindig a Dave the Diver rabságában vagyok, halakat fogok, sushit készítek, víz alatt civilizációt fedezek fel, imádom minden pillanatát. Aztán persze itt a The Case of the Golden Idol újabb DLC-je, ami eddig még általam sosem tapasztalt és csodálatos játékélményt nyújt, ha nyitott vagy a gondolkodásra.

Paca - Egy héttel a megjelenés után, de megkaptuk az Immortals of Aveum sajtópéldányát, úgyhogy bár a steames adatok alapján alig érdekel valakit, és a következő hetek megjelenései miatt még kevesebbeket fog, nekiesek és majd elmondom, milyen lett. 

Hirdetés

Csirke - A Baldur's Gate 3-ban próbálok haladni, de hajlamos vagyok arra, hogy lehetetlennek tűnő összecsapásokba manőverezzem maga, aztán fél napot eltöltsek azzal, hogy megpróbálok győztesen kikerülni belőlük. 

Szada - A Baldur's Gate 3 továbbra sem ereszt, emellett viszont nyüstölöm a legújabb, Londonba vivő Hercule Poirot játékot is, hogy beszámolhassak nektek róla, sikerült-e fejlődnie az elődhöz képest és milyen lett kedvenc belga mesterdetektívünk és Arthur Hastings első találkozása, aki olyan Poirot számára az Agatha Christie-sztorikban, mint Sherlocknak Watson. 

Zs - A múlt héten ugyan nagy mellénnyel kijelentettem, hogy már nem játszok semmivel a Starfield megjelenéséig, ám kíváncsiságból letöltöttem a nemrég az Xboxra is kiadott Age of Empires IV-et, és persze, hogy behúzott a kampány. Sosem gondoltam volna, hogy kínszenvedés nélkül is lehet kontrollerrel RTS-t vezérelni, de ezek után már az Age of Empires II: Defintitive Edition xboxos portját is ki merem próbálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter -  A hétvégén csak két dolgot leszek hajlandó csinálni: Baldur's Gate 3-ban pörgetni a második végigjátszásomat, és D&D kalandokat tervezni a barátaimnak. Utóbbi időszerű lesz, mert az ősz beköszöntével általában mindenkinek normalizálódik a beosztása, és kezdhetünk haladni majd hónapok óta megrekedt történeteinkkel.

Tonight - Természetesen engem is teljesen magával ragadott a Baldur's Gate 3 ízig-vérig szerepjátékos élménye, persze sokakhoz hasonlóan én is egy kicsit leragadtam az Act I-ben, ami nagyjából 20 óra után is még mindig tartogat meglepetéseket. Ha ez így megy tovább, még nem tudom mi lesz itt, amikor megjelenik a Phantom Liberty.

Kivi - Képes volt még motiválni a Modern Warfare II az új szezonális eseménnyel és a mini camo grinddal, de lehet csak az az igazi ok, hogy elérhető a Hardcore Shipment, amihez kevés CoD-élmény hasonlítható. Kezdődött az új szezon az MLB The Show 23-ban is, dolgozok tovább a Diamond Dynasty csapatom folyamatos bővítésén, próbálom megszerezni a kedvenc játékosaimat.

Kaci - Hetek óta nem voltam otthon hétvégén, és ez most sincs másképp: az IOI 2023 miatt Szegedre utaztam, úgyhogy legfeljebb mobilgaming jöhet szóba. Meg is vettem a Baba is You-t, amit anno nem toltam végig. Hátha majd most.

És ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)