Hirdetés

Mostantól digitálisan is megvásárolható az Indiana Jones and the Infernal Machine

|

Ha szívesen elővennétek ezt a klasszikust, de már sehol nem találjátok a lemezét, akkor van egy jó hírünk számotokra.

Hirdetés

Egy időben elég sok olyan játék készült, amelyben a rajongók Indiana Jones bőrébe bújva mindenféle izgalmas kalandra indulhattak. Mostanában nem igazán találkozhattunk a karakterrel videojátékokban, azonban most ismét elérhetővé vált egy közel 20 éves játék, ami remek választás lehet, ha valaki nosztalgiázna egy kicsit.

Hirdetés

Eredetileg 1999-ben jelent meg PC-re az Indiana Jones and the Infernal Machine, de később Nintendo 64-en és Game Boy Coloron is játszható volt. A történet a nácik bukása után, a Hidegháború kezdetének idején játszódik, és a felfedeznivalók mellett érdekes fejtörők, valamint halálos ellenfelek is várják a játékosokat a kaland során.

A GOG-nak köszönhetően pedig most már digitálisan is megvehetjük a játékot 5,19 euróért, azaz kicsivel több mint 1600 forintért.

Ti játszottatok régen a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)