Hirdetés

InFamous: Second Son - tükör és füst

|

Egy újabb videó érkezett az InFamous: Second Sonhoz, amibe a fejlesztők beszélnek a főszereplőnk egyik szuperképességéről.

Hirdetés

Az InFamous: Second Son első látásra egy olyan játéknak tűnik, mint amilyen a Prototype volt; elindítod és egy futó pillanatra elfelejtkezel a világ gondjairól, amíg mindenféle szuperképességekkel felvértezett hősöddel bucira vered a mindenkit.

Természetesen ennél nyilván többről van szó, de valljuk be, hogy a Prototype-ot többen használták feszültséglevezetésre, mint ahányan belezavarodtak a sztori szövevényes szálaiba. Az InFamous: Second Son-ban is minden adott lesz a pusztításhoz, új főhősünk, Delsin Rowe képes lesz uralni a füstöt, ami rengeteg lehetőséget nyit meg előtte. 

 

A fejlesztői napló első lapján, a Smoke and Mirrors trailer (ami egyébként egy végtelenül zseniális Neil Gaiman alkotás címe is) ezt a képességét mutatják be a fejlesztők és mesélik el, hogy milyen fantasztikus dolgokat tehetünk majd a játékban, illetve bepillantást engednek a fejlesztés folyamatába is.

Az InFamous: Second Son megjelenését a GameStop már tudni véli, szerintük ugyanis 2014 április elsején érkezik a a játék. Nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)