Hirdetés

Ingyenes Codemasters játékok

|

A Codemasters legújabb játékai akár ingyen is elérhetőek lesznek a játékosok számára.

Hirdetés

A közmondás úgy tartja, az életben a legjobb dolgok ingyen jönnek. Nos, úgy tűnik a Codemasters csapata is így gondolja, ugyanis többek között a Turning Point: Fall of Liberty, Clive Barker's Jericho, DiRT, Overlord játékokkal is ingyen lehet majd játszani. Persze egy másik bölcs mondás azt állítja, mindennek ára van. Részben ez is igaz, ugyanis a játékokat a Gametap.com online játékterem és kölcsönző keretein belül lehet majd játszani, persze ehhez egy pár reklámot is el kell viselned a játékokban és környezetükben. Arról, hogy a szolgáltatás pontosan mikor lép életbe még nincs hír, de annak, aki érdeklődik érdemes néha ellátogatnia az oldalra.

 

gametaplogo.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)