Hirdetés

Ingyenes Darkbasic és FPS Creator

|

A The Game Creators mostanában ünnepli tizedik születésnapját, ezért ingyenessé tették két programjuk alapverzióját.

Hirdetés

Aki foglalkozott valaha játékfejlesztéssel, az a két legnépszerűbb programmal is jó eséllyel találkozott, ezek pedig a DarkBasic Professional, melyet a profi játékfejlesztők is előszeretettel alkalmaznak, és az FPS Creator, mely inkább az amatőröknek hoz sikeres terméket.

Megünnepelvén a tizedik évet, a The Game Creators ingyenesen letölthetővé tette a DarkBasic Professional-t, mellyel innovatív 2D-s és 3D-s játékokat csinálhatunk, amik DirectX 9 támogatással vannak ellátva. Emellett az FPS Creator alapverziója is ingyenes lett, amivel mindenféle programozási vagy modellezési tudás nélkül készíthetünk 3D-s FPS-eket, az alapverzióban csak két témában: Sci-fi és második világháborús. Van egy olyan is, amiben fantáziánknak nem szab semmi határt, az nem igazán tematikus. Az FPS Creator folyamatosan bővül Model Pack-okkal, melyet a program hivatalos honlapján lehet megvásárolni. Van köztük ingyenes is, de nagyrészükért fizetni kell. A DarkBasic Professional-t innen, míg az FPS Creator-t innen szedhetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)