Hirdetés

Ingyenes száguldozás és lövöldözés vár Xboxon a hétvégén

|

Semmi sem pihentetőbb, mint betörni egy ellenséges csapat által megerősített zónába, és hatástalanítani az ott ketyegő bombát.

Hirdetés

Erre a hétvégére is kapunk ingyenesen játszható címeket a Microsofttól. Amennyiben rendelkezel Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, úgy hozzáférhetsz az Xbox Free Play Days kínálta játékokhoz a következő napokban. Ez azt jelenti, hogy hétfőig ingyen letöltheted és pörgetheted a Dirt 5-öt és a Rainbow Six: Siege-et. Utóbbi hosszú évek óta a kompetitív FPS-ek egyik legnépszerűbb darabja, így mindenképp megér egy próbát.

Hirdetés

Ha megtetszett valamelyik játék, és valamikor úgy döntenétek, hogy beszerzitek azt, akkor onnan folytathatjátok majd a mókázást, ahol abbahagytátok. Ha a Rainbow Six: Siege a választottatok, akkor a mostani hétvége kifejezetten ideális lesz a bevásárlásra: a lövölde egyes kiadásai kedvezményes árakon szerezhetők be.

Az akciók és az ingyenes időszak pontosan március 21. hajnalig élnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)