Hirdetés

Ingyenes vizekre evez a THQ is?

|

A Crytek free-to-play piacra való áttérését újabb stúdió támogatja, a THQ is meghozta a saját, hasonszőrű döntését.

Hirdetés

A csődszéli állapotnak és gigászi kiadásainak köszönhetően a THQ arra a megállapításra jutott, hogy akkor jár a legjobban, ha követve a Crytek példáját a free-to-play játékok irányába nyit és a mikrotranzakcióra támaszkodik.

A THQ egyértelműen a fennmaradásért, a biztonságra játszik, ezért nem is lehet őket hibáztatni. A stúdió a Gamasutrának elárulta, hogy hamarosan követni fogják a Crytek példáját és áttérnek a free.to-play, valamint az alacsonyabb költségvetéssel járó AAA címekre. A THQ következő "olcsóbb" kiadásokkal járó projektje jövő márciusban szabadul ránk a South Park: The Stick of Truth képében, de hátra van még a nem éppen költségmentes AAA-s Darksiders II cím is, amit augusztus 14-re datáltak PS3-ra, X360-ra, PC-re és a későbbiek folyamán Wii U-ra.

A THQ még hozzátette mondanivalójához, hogy F2P címeikkel leginkább a következő generációs konzolok piacán kívánják megvetni lábukat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)