Hirdetés

Ingyenesen kipróbálható az A.R.C. Squadron

|

Nem tudod mi az? Olvass tovább és kiderül - hidd el, érdemes!

Hirdetés

A fejlesztő Psyonix olyan játékokon dolgozott, mint a Gears of War, az Unreal Tournament, a Bulletstorm, vagy a Homefront.

Mindeközben saját játékaikat is hegesztik, például a 2009-es Whizzle demóját is nekik köszönhetjük.

A csapat korai hozzáférést biztosít még el nem készült játékokhoz, teljesen ingyen, hogy a játékosok visszajelzéseiből levonják a következtetéseket. Dave Hagewood, a cég feje elmondta: "Nem tudunk önerőből, támogatás nélkül teljes játékokat készíteni, de megjelentethetünk olyan játékokat, amik fejlesztés alatt állnak."

No de akkor mi is az az A.R.C. Squadron? Itt egy videó, amelyből minden kiderül:

Sci-fi témájú, vadászrepülős harcokat bemutató akciójáték, melyben a grafikát az Unreal Engine egyik változata szolgáltatja. Nem hangzik rosszul! A multis klienst letölthetitek innen, vagy a fejlesztők oldaláról, de még nincs benne meccskészítő szoftver, így kézzel kell beírni az IP címeket (a Psyonixnak van egy szervere a 70.166.15.133 címen), plussz nem árt egy kontroller az irányításhoz. Kattanjatok ide:

Psyonix

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)