Hirdetés

Injustice 2 - a super move-ok alatt se tedd le a kontrollert!

|

Mint kiderült, az Injustice 2 moziszerű támadásai alatt is érdemes a játékra figyelni a menő animációk csodálatán kívül is, hiszen egy minijátékkal ekkor is befolyásolhatjuk a meccs kimenetelét.

Hirdetés

A NetherRealm-féle verekedős játékok egyik kihagyhatatlan elemei a látványos támadások, amiket egy mérce feltöltése után előhozhatunk. A Mortal Komba X-Rayeit és az Injustice 2 super move-jait elszenvedni viszont elég pocsék érzés lehet, hiszen úgy érezhetjük, nem tehetünk semmit. Pedig ez egyáltalán nincs így az új részben.

Hirdetés

Az igazán kompetitív játékosok rögtön a megjelenés után belevetették magukat a gyakorlómódba és arra jutottak, hogy ezúttal a moziszerű animációk közben is érdemes tovább játszani. Támadóként valamivel többet sebezhetünk, ha egy-egy támadás előtt megnyomjuk a nehéz támadások gombját, védekezőként pedig ugyanezzel módszerrel valamivel csökkenthetjük az Injustice 2 leglátványosabb mozdulatai által okozott kárt.

A fenti videóban láthatjátok is, hogy egy-egy esetben akár 10 ponttal is több sebzést jelenthet egy jól időzített gombnyomás. Persze a gyakorlómódban kissé torz képet kapunk, hiszen egy 20-as szintű Aquaman csépel egy kezdő szintű Supermant.

Nektek tetszik, hogy a super move-ok alatt is oda kell figyelni, ha a maximumot akarjátok kihozni a karakteretekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)