Hirdetés

Innovatív Call of Duty játékot készít a Sledgehammer

|

Az Infinity Ward botrány közepette sem áll le a Call of Duty széria.

Hirdetés

Igaz, a Call of Duty sorozatot megálmodó Infinity Ward éppen szétesőben, az Activision nem hajlandó lemondani a népszerű franchise-ról. Jelenleg három fejlesztőcsapat is dolgozik Call of Duty játékon, melyek közül az egyik valami teljesen innovtív lesz.

A Modern Warfare 2, és az előző rész megalkotója ugyebár az Infinity Ward, akik az Activision szerint gond nélkül melóznak a következő epizódon. A másik csapat a Treyarch, akik a World at War-ért felelősek, és idén ősszel készülnek el a következő CoD játékkal. A harmadik a Sledgehammer, amelynek vezetője az ex-Visceralos Glen Schoefield, egy teljesen innovatív CoD játékon dolgozik. Erről nem tudni semmit, csak annyit, hogy nem a Modern Warfare 2 féle megközelítést alkalmazzák a srácok. Két kérdés merül csak fel így hirtelen az emberben: nem lesz-e véletlenül CoD dömping hamarosan, és vajh a csonka Infnity Ward milyen produktumot tesz majd le az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)