Hirdetés

Inquisitor - Egy valóban epikus szerepjáték

|

Egy cseh gárda lassú, ám állhatatos munkával készíti első szerepjátékát.

Hirdetés

Nem kapkodja el a Cinemax csapata, hiszen már tíz esztendeje dolgozik azon, hogy tökéletesre csiszolja az Inquisitor című RPG-t.



A lányok és fiúk a rendelkezésükre álló időt nem a Diablo, vagy a Sacred korábbi epizódjait idéző grafika csinosítgatására fordították, helyette 100 kilométernyi járatot, 1,2 millió négyzetméternyi külső területet, 37 többszintes kazamatát és barlangrendszert, több mint 200 mágikus eszközt, hat varázslóiskolában 80 varázslatot, 90 szörnytípust, 180 NPC-t, valamint három választható hőst kreáltak nekünk. A pap, a lovag és a tolvaj nem csak képességeik tekintetében különbözik egymástól, mindhármójuk más történetet tartogat számunkra.



Az Inquisitor végigjátszása során elsődleges feladatunk az egyházi, valamint a világi törvények ellen vétő emberek felkutatása lesz. Bizonyítékot kell szereznünk, majd bíróság előtt cáfolhatatlanul bizonyítanunk az eretnekek, az összeesküvők és a boszorkányok bűnösségét. Vallomás kicsikarására jó inkvizíciós szokás szerint kínzást is igénybe vehetünk. Nincs az az ember, akinek a vasszűzbe zárva ne eredne meg a nyelve.
A játék megjelenése elvileg még idén várható.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)