Hirdetés

Intel Developer Forum 2009 - 0. nap

|

Az európai időzóna szerint ma este nyíló Intel Developer Forum 2009-ről élő beszámolót ad a PCWorld.

Hirdetés

A nagy PCWorld-Gamestar tesztlaborból a nekem is sokat segítő PG-t érte az a megtiszteltetés, hogy kilátogathasson az idén is San Fransisco-ban megrendezett őszi Intel Developer Forumra. Anno, amikor jött a felkérés, hogy valamelyikünk részt vehet a többnapos rendezvényen, akkor úgy döntöttünk, hogy szimplán kő-papír-olló játékkal döntjük el a dolgot, melyet nagyon úgy tűnik, hogy nem én nyertem. :)

Azaz én megnyertem a budapesti őszt, míg hardveres kollégám a san fransisco-i utazást, ám hogy ne egy napokig tartó sima nyaralás legyen a dologból, ezért lelkesen írja majd a napi beszámolókat, melyek természetesen az Intelhez kapcsolható fejlesztésekről, bejelentésekről, termékekről és speciális eseményekről szólnak. Meg is érkezett az első cikk, amiben egyelőre még említés szintjén sincs új processzorok és lapkakészletek, hanem a 20 éves múlttal rendelkező Design Expo legérdekesebb és legígéretesebb fejlesztéseit foglalja össze. Aki kíváncsi, mi minden került kiállításra a nulladik napon, látogasson el a cikk oldalára.

Holnaptól - azaz inkább már ma estétől - számíthat mindenki az igazán fontos bejelentésekre, melyek között bőven lesznek mobil platformokat érintő újdonságok, új processzor architektúrák, illetve reményeink szerint még több információt tudhatunk meg az Intel GPGPU-számításokra is remekül használható grafikus vezérlőjéről, a Larrabbee-ről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)