Hirdetés

Több magyar weboldal is összeomlott az éjjel

|

Szerda éjjel valamilyen anomália következtében több népszerű weboldal is elérhetetlenné vált, a hazai szolgáltatások egy része nem állt a felhasználók rendelkezésére.

Hirdetés

A jelek szerint egy hálózati hiba okozta a tegnap éjjeli akadozást, emiatt vált teljesen elérhetetlenné több haza weboldal is. A Budapest Internet Exchange (budapesti adatcserélő központ) statisztikái alapján a probléma egész biztosan érintette a GTS Hungary által kiszolgált oldalakat.

Ahogy az alábbi grafikonon is látható, a hiba nem sokkal éjfél után ütötte fel a fejét és egészen 00:45-ig tartott, így közel háromnegyed órán keresztül voltak elérhetetlenek az érintett oldalak.

Ahogy azt már említettük, a GTS Hungary által kiszolgált weboldalak biztosan elérhetetlenek voltak ebben az időszakban. Ide tartozik többek közt az IKEA, a Tesco, a Citibank, valamint a HVG és az Index oldal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)