Hirdetés

Invictus - irány a pálya!

|

Sajnos kis késéssel, de végre közölhetem az örömteli hírt, melyet Kozák Tamás barátom adott a tudtomra: az Invictus szponzori és szaktanácsadói szerzõdést kötött a Sirály Rallye Team-el. A jelenleg H osztályban versenyzô csapat 2005 március 19-20-án az F3-as kategóriában megnyerte a Hungaroringen tartott idénynyitó Junior Magyar Bajnoki futamot. A fehér Lada VFTS oldalán ezentúl egy hatalmas Invictus logó csillog majd. A csapat tagjai egyébként igen komoly segítséget nyújtottak a CRC 2005 fejlesztésében, így hát nem véletlen, hogy a CRC nagyon komoly ütőerőként robbant be a PC-s játékok közé, nomeg, hogy a soron következő CRC-fejlesztések is nagy babérokra törnek majd. A teljes, hivatalos közlemény itt olvasható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)