Hirdetés

Irány szavazni: A CSHU a legjobb negyven oldal között!

|

Minket is örömmel tölt el counter-strike.hu partnersite-unk remek szereplése, de a neheze még csak most következik.

Hirdetés

Nem titok, hogy most egy apró szívességet kérünk Tőletek. Úgy esett ugyanis, hogy hazánk CS közösségének összetartója a CSHU, az ESL válogatása alapján belekerült a világ 40 legjobb honlapja közé „best coverage" kategóriában. Joggal, hiszen színvonalas és folyamatos nemzetközi közvetítései, közösségépítő munkája és az e-sport iránti odaadása példa nélküli kicsiny hazánkban.

Az ESL válogatása alapján első negyven bekerült honlapot és területi hovatartozásukat ITT meg is tudjátok tekinteni. A neheze viszont csak most kezdődik! A július 5-ig beérkezett voksok alapján választják ki majd azt a 10 oldalt, aki bekerül a döntőbe, s akik között majd szakavatott zsűri dönt a végső helyezésről. Természetesen olyan orgánumokkal, mint az sk-gaming őrültség lenne szembe szállni, de az ominózus első tíz hely valamelyike már óriási siker lenne a CSHU-nak és az összes magyar gamernek. Kérünk hát benneteket, hogy ha van egy szabad fél percetek, akkor az eSports Award honlapján regisztráljatok, majd szavazzatok a CSHU honlapjára. Végső eredményhirdetés egy nagyszabású ünnepség keretében Lipcsében, az idei GC-n. Hajrá Magyarok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)