Hirdetés

Iron Man - Superbowl TV SPOT

|

Megérkezet a vasárnap hajnalban lejátszott Superbowl döntő szünetében levetített fél perces Iron Man tévéreklám.

Hirdetés

Vasárnap hajnalban rendezték meg a tengerentúlon a XLII. Superbowl nagydöntőt, ahol a New York Giants és a New England Patriots gárdája csapott össze. Az utolsó másodpercig izgalmas döntőt végül 17-14-re a "Nagy Alma" csapata nyerte meg, így ők vihették haza a legendás Lombardi trófeát.


A szünetben levetített tévéreklámok közül idáig a május másodikán mozikba kerülő Marvel-adaptáció, az Iron Man érkezett meg, mely fél percnyi tömény gyönyörrel szolgál mindazoknak, akik rajonganak a fura hősért. Az előzetes fantasztikus látványvilága, illetve a Vasembert megformáló Robert Downey Jr. egyelőre biztos garancia egy ütős kasszarobbantásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)