Hirdetés

Iskolakezdőknek ajánlva - Felvéve ismertető

|

Túl könnyed hollywoodi film egy könnyű tanév előtt. Na jó, egy tanév sosem könnyű - főleg azon érettségizők számára akiket nem vettek fel. Ti szívesen tengetnétek napjaitokat egy olyan iskolában, amilyen majd az ismertetőből kiderül?

Hirdetés

Egy amerikai tinifilm miről is szólhatna, hanem a suliról, bulikról, szerelmi történetekről. Ez a film mind a három feladatot abszolválta. A negyedik feladat (és ez a felsorolásból is kimaradt) a humor. A film viccesnek csak helyenként mondható, és néha a már-már kínosan elcsépelt amerikai poénokból merít.

A történet szerint Bartlebyt (Justin Long) nem veszik fel egyik főiskolára sem – és ami még inkább elszomorító, hogy baráti társaságából is sokan követték a példáját. A filmet szinte idegölően végigdumáló Bartleby korábbi sikerein felbuzdulva (igazolást kapott tesiből mert allergiás az izzadságra, hamis személyik gyártása, stb.) létrehoz egy kamu főiskolát, hogy szülei ne tudják meg: nem nyert felvételt sehová. A gondok nem is tudom, hol kezdődnek – amikor iskolát kell rögtönözniük, amikor tanárt kell szerezniük, vagy amikor több száz szintén sikertelen érettségiző jelenik meg a kapujukban.

Az ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)