Hirdetés

Ismét veszélyben a Fallout MMO

|

Nincs helye békének a harmadik világégés után, tovább pereskedik a Bethesda és az Interplay.

Hirdetés

Lassan két éve folyik már a jogi huzavona, s bár eddig az Interplay sikerrel hárította el a Bethesda rohamait, helyzete meglehetősen ingatag, forrásai végesek, a Fallout Online fejlesztése pedig kínos lassúsággal halad előre.



A Bethesda, mint a franchise és a jogok tulajdonosa legújabb beadványában szerződésszegéssel vádolja az Interplayt. Azt állítja, hogy Brian Fargo egykori cége (Az alapító távozása után zárta be legsikeresebb divízióját, a Black Isle Studiost és adott túl több értékes franchise - köztük a Fallout - jogain a máig regnáló tehetségtelen tökfejekből álló vezetés.) a Fallout címen túl semmit nem használhatna fel játékában.Magyarán a 2007 óta készülő alkotásban nem szerepelhet egyetlen olyan más elem (dizájn, művészi stílus, karakterek kinézete, karakterek, betűtípusok, frakciók, óvóhelyek, állatvilág, települések, fegyverek, felszerelés, pip boy, stb.) sem, ami a Fallout univerzummal azonosítható.
Amennyiben a Bethesda keresetének helyt ad az illetékes bíróság, akkor a Fallout Online-nak harangoztak.






 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)