Hirdetés

Iszonyú látványos kihívót kapott a Cyberpunk 2077

|

Az Unreal Engine 5-tel készülő Nobody Wants to Die több területen is megszorongathatja a CD Projekt RED sikerjátékát.

Hirdetés

Óriási lendületben van a lengyel játékipar, gombamód szaporodnak a CD Projekt RED, a Techland, a People Can Fly, a CI Games, a Bloober Team, az 11 bit studios és a többi cég veterán, saját útjukat járni kívánó fejlesztőiből verbuválódott stúdiók. Ilyen a 2020-ban, Boroszlóban (Wrocław) létrehozott Critical Hit Games is, melynek munkatársai AAA kategóriás címeken csiszolták tudásukat, mielőtt belefogtak volna egy roppant ígéretes projektbe.

Az első játékuk a Nobody Wants to Die címet viseli, és a csapat tervei szerint még az év vége előtt megjelenik PC-re, valamint jelenlegi generációs konzolokra, azaz PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Kiadót is találtak már a projekt számára az Embracer Grouphoz tartozó Plaion (korábban Koch Media) képében.

Hirdetés

A Nobody Wants to Die cselekményének 2329 disztópikus New Yorkja ad otthont, a központi karaktere pedig James Karra, az általunk irányított nyomozó. Karrát kevéssel egy halálközeli élményt követően azzal bízza meg a főnöke, hogy vadássza le a város krémjét rettegésben tartó sorozatgyilkost. Az elit félelme nem alaptalan, mivel még az időközben a technológiai fejlesztések révén elérhetővé vált halhatatlanság (az eljárást megfizetni tudó emberek tudatát adattárolóban őrzik, és azt ültetik át egyik testből a másikba) sem nyújt számukra védelmet.

Karra a nyomozása során a fiatal rendőrségi összekötő, Sara Kai segítségén túl elsősorban az idő manipulációjára alkalmas beültetésére támaszkodhat. Az utóbbival rekonstruálhatja a gyilkosságokhoz vezető eseményeket, így jutva további nyomokhoz és bizonyítékokhoz, amelyek egyre közelebb és közelebb viszik az ügy mögött rejtőző szörnyű igazsághoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)