Hirdetés

Itt az E-papír-kijelzős DVD-lejátszó, zsebméretben!

|

Chicagoban született meg a világ legújabb csodája. Rengeteget hallottunk már az E-papírról, most azonban egy igazán merész felhasználásával szembesülünk. Az Inventables megoldása egy hordozható DVD-lejátszó, amelynek kijelzőjét egy összehajtogatható E-papír adja. Bizony...

Egy DVD-tokot képzeljünk el, olyat, ami a polcon is van. Ebbe kell belepakolnunk DVD-nket, majd annyi a dolgunk, hogy origamiszerűen kihajtogatjuk az E-papír-kijelzőt, amely ezután máris óriási területen tárja elénk gyönyörű grafikus felületét. Mondanom sem kell, milyen remek ötlet ez, hiszen használaton kívűl borzasztóan kicsi és könnyű szerkezetről beszélhetünk. Bár egyelőre mindez csak prototípusként létezik, várjuk szeretettel!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)