Hirdetés

Itt egy Ubisoft játék, ami valószínűleg soha nem jelenik meg

|

A Ubisoft történelmében volt egy pillanat, amikor úgy határozott, más irányba koncentrál, emiatt egy teljesen kész játék valószínűleg már soha nem jut el hozzánk. Egy videó azért kiszivárgott.

Hirdetés

Ki hamarabb, ki később, de a nagy nyugati kiadók egy idő után felhagytak azzal, hogy a Wii U aránylag kicsi piacán próbálják sikerre vinni a játékaikat.

A Ubisoft pedig tényleg próbálkozott: az exkluzív Zombi U, a Splinter Cell: Blacklist, de még a tavalyi Watch Dogs is megjelent a platformra, bár utóbbi valószínűleg inkább azért, mert túl sok pénzt és erőforrást szántak a fejlesztésre ahhoz, hogy visszaforduljanak. Pár éve viszont volt egy játék, amiről Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy tulajdonképpen kész, csak arra várnak, hogy megnövekedjen a Wii U-tulajok száma, addig nem szeretnék kiadni. Az Unseen 64 szerint ez volt a Ubisoft Paris fejlesztette Know Your Friends, ami egy kvízes partijáték, melyben a játékosok saját arcukat rakhatják avatarjukra. Ezért talán nem kár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)