Hirdetés

Új GameStar Ranglétra #6 - Kirk kapitány

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Máris nagysikerű ranglétránk eddigi állomásai sem voltak piskóták, és még ennyi hátra van. Mai versenyzőnk bemutatásakor kissé elrugaszkodunk a földtől, majd Űrszekerünkün a galaxis felfedezésére indulunk, dacolva ezer veszéllyel, a jó ügy szolgálatában. Hölgyek urak, az új GSO ranglétrájának hatodik helyéről a világűr legsármosabb szívtiprója, az USS Enterprise első embere: Kirk kapitány.

Hogy hatodik rangnak a jó öreg Kirk kapitányt választottuk, annak számos oka van. Hamarosan azok számíthatnak eme megtisztelő rangra itt nálunk, akik hozzá hasonlóan vezetői képességekkel is rendelkeznek. Amolyan véleményvezérek, akiknek neve az itt eltöltött hosszú-hosszú évek alatt eggyé lett a GSO-val, s mindenkiben különös hiányérzet támad, ha összeszedett, értelmes és fejtágító kommentjeivel huzamosabb ideig nem találkozunk. Akik azon túl, hogy igényesen karbantartják adatlapjaikat, az ott rendelkezésre állóhelyen aktív párbeszédet folytatnak szimpatizánsaival, avagy ellenlábasaival.

És persze vonzza a kalandvágy, az új dolgok megismerése. Hogy megtapasztalja: vajon milyen véghezvitt hÅ‘stettek után járnak a legkülönfélébb achievementek? Kommentelj tízet egy nap? Tölts föl öt videót? Legyél online három órán keresztül? Ki tudja? Ezek felfedezése mind rátok, a jövÅ‘ Kirk kapitányaira vár!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)