Hirdetés

Új James Bond játék készül?

|

Talán a Call of Duty sorozat körüli botrányok miatt, talán csak biztos ami biztos alapon, de az Activision új James Bond játékon dolgozhat.

Hirdetés

Mit gondlhat magában mostanság az Acti nagyfőnök? Az Infinity Wardnak nagyjából annyi, és bár elemzők szerint a stúdió halála nem befolyásolja majd a sorozat sikerét túlzottan, az új riválisok - a Respawn stúdió, és a DICE Bad Company-je - bizony letaszíthatják a trónról a régóta uralkodó franchise-t.

Mit lehet ilyenkor tenni? A pénz már nem elég ugye, mert az eltávozott tagok bónuszát hiába osztogatja az Acti, a népek csak mennek. Akkor nézzük mi van a tarsolyban. Hát itt ez a James Bond téma. Ez jó lesz. A népek szeretik, film is van belőle, meg minden. Nosza akkor le is foglaljuk a goldeneyegame.com-ot. Az egyetlen bibi, hogy a legutolsó James Bond film forgatását leállították, mert az MGM nem biztos, hogy ott lesz még kiadni a filmet. Amúgy persze jó az ötlet, csak inkább a 95-ös játék legyen a példa, ne a Rogue Agent...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)