Hirdetés

Új Need For Speed jövőre

|

Az EA szerint a Burnout fejlesztői jövőre végeznek a forradalminak kikiáltott új Need For Speed résszel

Hirdetés

Ezt ugyancsak Frank Gibeau, EA Games elnök nyilatkozta, bizonyára a megújhodó Medal of Honor széria bejelentése mellett.


A Criterion neve az évek hosszú sora alatt egybeforrt a kiváló Burnout sorozattal, melynek révén szerte a világon megbecsülés és tisztelet övezi a stúdiót. Szerintem. De nem is ez a lényeg, hanem hogy a korábban megszellőztetett, forradalmian új Need For Speed rész készítését végző gárda és az EA szerint akár már jövőre volán mögé pattanhatunk a titokzatos új NFS-ben.


Gibeau egy önvallomást is megejtett nyilatkozatában amelyben elismerte, hogy az utóbbi években nem tettek kellő erőforrást a Need For Speed részek mögé, aminek meg is lett az eredménye. De majd most! A sikeres Shift, és a két kakukktojás Nitro és World Online már a válságból való kilábalás jeleit mutatják, aminek következő állomása a jövőre megjelenő új NFS lesz.

„Még mi sem tudjuk, hogy pontosan milyen stílust hoz össze a Criterion, de nem lennénk meglepve, ha erősen az autós zúzdára lenne kihegyezve" -tette hozzá. Egy NFS-Burnout hibrid azért jól hangzik szerintem. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)