Hirdetés

Új Star Wars játék a VGA-n

|

Geoff Keighley, a Spike TV GTTV részlegének mindenese elárulta, hogy az idei Video Game Awards-on új Star Wars játékot jelentenek be a készítők.

Hirdetés

A legutóbbi Star Wars érában játszódó játék, a The Force Unleashed PC-re átportolt verziója nem aratott felhőtlen sikert, azonban a LucasArts már dolgozik a következő Star Wars játékon, melyből az első képeket/képsorokat a Video Game Awards 2009-re tartogatják, mely december 12-én kerül adásba a Spike TV műsorán.

Számomra is csalódás volt a The Force Unleashed, szóval remélem, a következő Star Wars játék nem fog még feleolyan unalmas perceket sem hozni, mint a fent említett cím tette. Miután lement a Spike TV adása, és bővebb információt kapunk a játékkal kapcsolatban, minél gyorsabban igyekszünk megosztani veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)