Hirdetés

Új taggal bővül a középkategóriás Radeon família

|

Hamarosan középkategóriás Radeon grafikuskártyával gyarapodik az AMD termékkínálata, legalábbis az ázsiai illetőségű IT168 beszámolója szerint.

Hirdetés

Tervezett megjelenési dátumról egyelőre nincsenek információink, azonban nyilvánosságra hozták a Radeon HD 4790 típusjelzéssel ellátott kártya néhány tulajdonságát.. Az AMD leggyorsabb, RV790-es grafikus magjával (ugyanezzel a maggal forgalmazzák a HD 4890-es kártyákat is) felszerelt HD 4790 a feltételezések szerint jelentősen gyorsabbnak bizonyul majd a HD 4770 változatnál, valamint árnyalatnyival izmosabbnak ígérkezik a HD 4850-es lapnál.

A kiszivárogtatott részletekre támaszkodva a RV790-es grafikus magját 600 MHz-es órajelre pörgették (kisebb, mint a HD 4850-es frekvenciája) valamint GDDR5-ös memóriamodulokkal szállítják. Összesen 512 megabájtot ajándékoztak a kártyának, melyhez 256 bites memóriabusz és 800 megahertzes órajel dukál. Végfelhasználói díjszabását nem részletezték a kínai kollegák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)