Hirdetés

Japánt megszállják a nyugati játékok

|

A Resident Evil 5 producere szerint Japánt idén elárasztják a nyugaton megszületett alkotások. Nincs ellenfelük?

Hirdetés

Idén komoly problémákba ütközhetnek a Japán területeket játékokkal ellátó fejlesztőstúdiók, legalábbis Jun Takeuchi meglátásai szerint. A Resident Evil 5 producere legutóbbi interjújában kifejezte aggodalmait a nyugati piac Japánra gyakorol hatásáról, véleménye szerint szülőhazáját szabályosan megszállják majd a nyugaton domináns vállalatok és fejlesztők, ugyanis Japán az utolsó meghódításra várakozó olyan hatalmas felvevőpiac, mely még nem került felosztásra. A külföldről beérkező minőségi alkotások rohamának 2009 sem állhatja útját, lehetetlen megakadályozni, hogy a nyugaton milliókat megmozgató produktumok ne kerüljenek fel a japán játékosok céltáblájára. Jun Takeuchi félelmei leginkább a japán fejlesztők lemaradására koncentrálódnak, bevételeik és vásárlóközönségük növelése céljából erőlködve fejlesztenek játékokat, emiatt érdektelenségbe fulladhat munkájuk.

re5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)