Hirdetés

A játék rosszabb lenne a drognál?

|

Német tudósok a drog által okozott káros hatások elemzése után úgy gondolták, hogy megvizsgálják a számítógéps játékok hatását is az emberekre. Kiválasztottak hát tizenöt huszas éveiben járó fiatalembert, akiknek életét sok egyéb dolog is kitölti, dolgoznak és szociális kapcsolataikat fenntartják. A delikvenseknek tizenöt játékkal kellett játszamiuk, mely után úgy osztályozták a képeket, és a rajtuk látható dolgokat, mint a hétköznapokban. Ezzel szemben, akik komoly játékosoknak számítanak, ők az erős vágyódás klasszikus jeleneteit mutatták, mikor kedvenc játékuk lefagyott, vagy csak akadozott és ők ezáltal egyre többet akartak játszani, hogy minnél jobban belemélyedve még komolyabban élvezve azt. A tanulmányból kiderül még, hogy azoknál akik egyfolytában játszanak egyre inkább megjelennek azok a hatások, mint a drogok esetében. Ezek az egyének nem esznek, nem alszanak, nem tisztálkodnak, nem törődnek környezetükkel. Úgy gondolom mindannyian meg kéne, hogy szívleljék a játékosok ezeket a gondolatokat és megpróbálnának változtatni rajta. Véleményket kommentbe várjuk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)