Hirdetés

Jégkorszak kőkorszaki szemmel

|

Sam névre hallgató ősemberünk visszatért, hogy segítségünket kérje megoldani gyenge szociális helyzetét.

Hirdetés

Ha emlékeim nem csalnak, akkor tavaly már bemutattuk a StoneAge Sam című alkotást, melyet szintén a Játéközön.hu kínálatából halásztunk ki. Megérkezett a folytatása, hatalmas meglepetésre StoneAge Sam 2-ként ismerkedhetünk meg az esetlen ősember mindennapjait feldolgozó játékkal. A második részben ismét egerünkre támaszkodva kell segítenünk a fejlődés rögös útjára lépett előembert, akinek családját először lávafolyam, majd a kihűlés veszélye fenyegeti. Milliós tömegeket bizonyára képtelenség felsorakoztatni mögé, azonban elődjénél nehezebbre sikeredett. A felhasználható tárgyakat kezecske jelöli, segítségükkel megoldhatjuk az aktuális feladatot, azonban minden esetben egyetlen megoldás létezik.

stoneage_sam_2-jo_8a.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)