Hirdetés

Jelenleg 17 stúdió dolgozik új játékokon a PlayStation számára

|

Fényes jövő vár a PlayStation 5 tulajdonosokra, legalábbis Jim Ryan szerint.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment vezetője tartott egy kisebb előadást a CES 2022-ön, ahol Ryan elárulta, hogy jelenleg már 17 stúdió gyártja a jobbnál-jobb PlayStation élményeket az új konzolra.

Sajnos új bejelentéseket nem hozott magával, de elmondása szerint egy nagyon izgalmas év elé nézünk, mivel nem csak játékokkal, de új funkciókkal is bővíteni készülnek a PlayStation 5 lehetőségeit. Ennek a tervnek persze a PlayStation VR 2 is része lesz.

Hirdetés

A konzol az első évében megkapta a tévékkel működő 3D audio támogatást, és a Share Play funkciót, ami immáron PS4 és PS5 között is tökéletesen működik. Hogy pontosan milyen funkcionális újdonságokra számíthatunk idén, azt nem közölte. Egy "verseny feature" említésre került, de hogy ez pontosan mit is jelent, az kérdéses.

Azt legalább tudjuk, hogy az idei csodák sorát a Guerrilla Games nyitja majd a Horizon Forbidden Westtel február 18-án, amit a Polyphony Digital követ a Gran Turismo 7-tel március 4-én. Valamikor idén még a God of War Ragnarök is megérkezik majd, így jó játékokban már biztos nem lesz hiány, de nagyon kíváncsiak vagyunk, mi készülhet még. Feltehetően az E3 után már okosabbak leszünk, ami idén is sajnos online rendezvény lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)