Hirdetés

Jó Éjt! 2011. 12. 20.

|

Szédítő sebességgel közelednek az ünnepek, már csak négyet kell aludni és itt a szenteste, bonthatjuk az ajándékokat.

Hirdetés

Lássuk mi volt a mai nap a három legnézettebb hír a GSO-n.

Az első helyen a Steames hírünk végzett, mondjuk sokat elárul a tartalmáról, hogy azt egy konkurens cég embere nyilatkozta. Majd kiderül.

A második helyezett a Digic Pictures sikere lett, aki még nem tudná az Assassin's Creed Revelations trailere lett a VGA legjobbja a trailer kategóriában.

A harmadik, de még dobogós helyre szorult a Battlefield 2143 cikkünk, melyben utalásokat találunk az esetleges folytatásra.

Most pedig következzen kedvenc sorozatgyilkosom főcím zenéje, abból az apropóból, hogy perceken belül elkezdem nézni a legújabb évad utolsó részét, ami mindig valamiféle katarzissal végződik.Ajánlom nektek is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)