Hirdetés

Jó éjt szeptember huszadikán, vasárnap.

|

Ma végre beüzemeltem a Wii-n a Homebrew csatornát és azzal kisérleteztem egész nap - jó móka volt.

Hirdetés

Ma még folytatódott az indián nyár, a sógornőm önfeláldozóan pacalt főzött, én meg jól beettem belőle, mert imádom a pacalt!



Akkor félre a gasztronómiai élvezetekkel, nézzük, mik voltak a legolvasottabb cikkek ma a GSO-n. Sok lehet köztetek a hologram rajongó, ugyanis a megérinthető hologramról szóló hír lett az első. Ettől kezdve kemény harc folyt a második helyért, amelyet a WoW healert kereső apróhirdetés vitt el. Harmadik a Viborg melletti STALKER Cosplay csata lett.

Annyira szoros volt a verseny, hogy akár második is lehetett volna az Uncharted 2, mint a világ legjobb játéka hír, ami így lecsúszott a dobogóról. Ezt a hírt követte hajszállal lemaradva, kart-karba öltve a magyar szoftvereladási toplista és a Trackmania 2 bejelentése.

Ünnepeltünk is: minden idők egyik legzseniálisabb és leglegendásabb videójátéka, az Elite ma lett 25 éves! Tippelgettük, a Radeon 5700 család tagjai mennyibe kerülnek majd és azt is tippelgettük, vajon a be nem jelentett Blizzard MMO a Nomad lesz-e majd.

Ahogy ez már szokás, ma is voltak egyéb, igen érdekes híreink.

Hálám jeléül, hogy ma is itt voltatok, csak annyit mondanék - jaj de jó! Remélem lesz okom erre holnap is :)

Mivel elhatároztam, hogy jövő szombaton kimegyek a Karthago koncertjére, így mai dalunk ettől a kiváló magyar zenekartól érkezik - címe Keleti Éj

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)