Hirdetés

Jó Éjt február tizenegyedikén, csütörtökön + GSLIVE

|

Érezhetően közeledik Bálint nap, innen szeretnék mindegyikőjüknek nagyon boldog vasárnapot kívánni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy ahogy azt a Heti mozipremierekben is leírtam, legtöbbjük ki nem állhatja, hogy a névnapjuk helyett a szerelmesek ünnepeként tartják számon. Mi persze mindkettőt ünnepeljük legjobb komámmal, akit hogy-hogy nem Bálintnak hívnak. Nem kell rosszra gondolni, a Valentin nap részt mindenki a barátnőjével tölti, csak a névnapos ünneplés lesz közös. De lépjünk is a mai nap oly népszerű híreire.

Ma nagyjából fej fel mellett haladt a Crysis 2 lopott képeiről szóló cikkünk, valamint a Call of Duty 7 havidíjasságáról szóló hír, ám mégis előbbi nyert. Harmadik helyre a World of Warcraft-hoz kapcsolódó új statisztikai adat futott be.

Volt ma még sok egyéb hír, ahogy GS LIVE is, amit most tekintsetek meg gyorsan, ha még nem láttátok.

Mai számaink közül az egyik a Kaukázus zenekartól érkezik, egy meglehetősen nyugtató dallamú dalocska, személyes kedvencem, a Kicsiország.

Ma kötelező jelleggel vettem részt egy hangversenyen akaratomon kívül, ám az utolsó szám kimondottan tetszett. Aki szereti a Ragtime műfajt, az örülni fog, és valószínűleg sokatok számára ismerős lesz második számunk, ez pedig a Scott Joplin által írt The Entertainer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)